Diumenge, 21 abril 2024
15.2 C
La Llagosta

El jurat del Concurs de punts de llibre decideix els cinc guanyadors

Els alumnes Yaiza García, Marcos Castaño, Pol López, Paula Pozo i Piero Paolo Espejo són els cinc guanyadors de les categories del Concurs de punts de llibre que organitza la Biblioteca de la Llagosta per Sant Jordi. Aquest matí, s’ha reunit el jurat i ha decidit els cinc guanyadors d’entre el total de 730 propostes presentades.

A la primera categoria, per a alumnes de primer i segon de Primària, la guanyadora ha estat Yaiza García, de 7 anys i de l’Escola Joan Maragall; a la segona, de tercer i quart de Primària, Marcos Castaño, de 9 anys i de l’Escola Joan Maragall; a la tercera, de cinquè i sisè de Primària, Pol López, d’11 anys i de l’Escola Sagrada Família; a la quarta, de primer i segon d’ESO, Paula Pozo, de 13 anys i de l’Institut Marina; i a la cinquena categoria, de tercer i quart d’ESO, Piero Paolo Espejo, de 16 anys i de l’Institut Marina.

Els 730 punts de llibres s’han exposat aquesta tarda a la Biblioteca de la Llagosta i es podran visitar fins al 28 d’abril. Els punts de llibre guanyadors seran plastificats i es faran servir a partir de la Diada de Sant Jordi durant el 2017 a la Biblioteca de la Llagosta amb el servei de préstec. Els cinc alumnes guanyadors rebran un diploma i un lot de llibres a la celebració de la Revetlla de Sant Jordi, que tindrà lloc el 21 d’abril a la sala infantil de la Biblioteca a les 18.30 h.

Publicitat

Publicitat

Més notícies