Dilluns, 26 febrer 2024
10.4 C
La Llagosta

Kaisan Molina guanya la Supercopa de Catalunya infantil de judo

Kaisan Molina, a l’esglaó més alt del podi. Fotografia: Facebook Club Judo-Karate la Llagosta.

Kaisan Molina, del Club Judo-Karate la Llagosta, va guanyar la Supercopa de Catalunya infantil de judo, que va tenir lloc el cap de setmana a El Vendrell. El lluitador de l’entitat llagostenca va imposar-se en la categoria de més de 66 quilos.

A banda de l’or de Molina, el club llagostenc també va sumar dues medalles de bronze en la categoria cadet. Nadia Vidal ho va aconseguir en menys de 70 quilos i Bogdan Ivancea, en menys de 73 quilos. A més, Naiara González, Paula Bienvenido i Moisés Garcia es van quedar a les portes del bronze perquè van perdre el combat pel tercer lloc.

D’altra banda, el proper cap de setmana, el tàndem format per Sergi Pons i Juan Carlos Cerrudo, del Club Judo-Karate la Llagosta, participarà en el Campionat d’Espanya de katas en parella. L’estatal tindrà lloc a la localitat d’Olivença, a Badajoz, i la parella llagostenca té l’experiència del 6è lloc del campionat de l’any passat.

Publicitat

Publicitat

Més notícies