Dissabte, 13 juliol 2024
26 C
La Llagosta

El Joventut Handbol guanya el Fornells i puja a l’onzè lloc

Celebració de la victòria contra el Fornells. Fotografia: Twitter Joventut Handbol.

El sènior masculí del Joventut Handbol la Llagosta va guanyar el cap de setmana contra un rival directe per la permanència, el Fornells, per 21 a 28. Els llagostencs pugen fins a l’onzè lloc del grup A de la Segona Catalana amb 18 punts i tenen els mateixos punts que el primer equip que evitaria el descens, el Polinyà, a la desena posició.

El Joventut Handbol està en el seu millor moment de forma després de signar a Fornells la seva cinquena victòria de les sis darreres jornades. A terres gironines, l’equip de la nostra localitat va mostrar-se millor durant la segona part amb una bona defensa. El Joventut Handbol va assolir un parcial d’1 a 8, que va permetre un avantatge final de set gols a l’electrònic.

El proper partit del Joventut Handbol serà contra la Salle Bonanova Atlètic, que és tercer amb 27 punts. Al partit de la primera volta, els llagostencs van guanyar a domicili per 25 a 27. Dissabte, el Joventut Handbol rebrà l’equip de Barcelona al Pavelló Antono García Robledo a les 19.15 h.

D’altra banda, el sènior femení va estrenar-se a la Copa Federació amb victòria per 34 a 21 contra el Pau Casals i lidera el grup D amb 2 punts, els mateixos que el segon, el Cerdanyola. Precisament, l’equip del Vallès Occidental serà el proper rival de les llagostenques a domicili i el duel tindrà lloc diumenge.

Publicitat

Publicitat

Més notícies