Divendres, 23 febrer 2024
13.9 C
La Llagosta

A la Concòrdia se li escapa l’empat al tram final (2-3)

El Club Deportivo la Concòrdia ha perdut aquesta tarda contra el Joventut d’Elx per 2 a 3. El conjunt d’Alacant ha hagut de suar per doblegar un bon equip llagostenc, que ha vist com a tres minuts del final les d’Elx marcaven el definitiu gol aprofitant-se de la superioritat numèrica per l’expulsió de Cristina. La Concòrdia suma la tretzena derrota de la temporada i segueix en la zona baixa de la classificació.

L’equip d’Iván Beas ha començat amb una pressió alta, que ha donat els seus fruits al minut 1 amb una recuperació de Cristina Ancosta al migcamp, que ha conduït la pilota fins superar la portera rival. En els primers compassos, el joc ha estat trepidant i, al minut 9, les visitants han empatat mitjançant un clar penal. Tot just la següent jugada, una bona acció per banda esquerra ha sorprés la defensa visitant i Sonia Blanco ha marcat el segon gol llagostenc.

A partir del 2 a 1, el Joventut d’Elx ha ofegat la sortida de pilota de les locals, que han trobat oxigen mitjançant pilotes llargues cap a Marta Villagrasa amb un triplet d’ocasions de perill. Mònica Utrilla, sota els pals, ha salvat en més d’una ocasió l’empat visitant. En una jugada d’estratègia en una falta, el Joventut d’Elx ha marcat l’empat. La banqueta llagostenca s’ha queixat en el segon gol d’un possible bloqueig, que ha facilitat la diana visitant.

A la represa, el joc ha estat molt igualat i s’han vist oportunitats amb comptagotes. Per banda de les llagostenques, Iris i Sonia Blanco han intentat donar la sorpresa amb xuts, mentre Marta Villagrasa, aprofitant una gran assistència de Cristina, ha fet una vaselina que ha picat al pal, aixecant a la graderia local. Pel que fa a les visitants, s’han vist superades, tot i que han gaudit d’una acció d’un contra un, en la qual Mònica Utrilla ha estat providencial amb una mà salvadora.

A quatre minuts del final, l’àrbitre ha expulsat Cristina. En una jugada anterior el mateix col·legiat havia perdonat una segona targeta groga a una jugadora visitant. Als darrers minuts, la Concòrdia s’ha vist forçada a replegar-se, però això ha estat insuficient per evitar el gol visitant, que ha arribat a tres minuts del final després d’un refús. Al tram final, la Concòrdia ha provat fortuna jugant de cinc i Sònia Ancosta ha estat a punt de marcar en una acció col·lectiva. La propera jornada, les llagostenques no jugaran perquè el partit era contra el Faycan, que va ser expulsat de la competició.

El sènior B guanya el Sabadell C
Abans del compromís del sènior femení, ha jugat el filial de la Concòrdia que ha sumat la seva novena victòria de la temporada. Les llagostenques han guanyat 6 a 3 contra el Sabadell C. La propera jornada visitaran el Rubí B.

Publicitat

Publicitat

Més notícies