Diumenge, 01 octubre 2023
26.6 C
La Llagosta

La Trobada Gegantera tanca els actes de la programació de Sant Josep

Una imatge de la Trobada Gegantera de l’any passat.

Amb el plat fort de la 8a Trobada gegantera de la Llagosta, diumenge es tanca el programa d’activitats de les festes de Sant Josep. La programació del cap de setmana també inclou el lliurament de trofeus de la Lliga de Dòmino.

Diumenge al matí, tindrà lloc la 8a Trobada Gegantera de la Llagosta, organitzada per la Colla Gegantera amb el suport de l’Ajuntament, el Foto-Club la Llagosta, el Club Esportiu Fondistes de la Llagosta, les Llagostes de l’Avern i l’associació de voluntariat Rems.

En aquesta ocasió, participaran les colles de l’Agrupació Cultural Aigüestoses, de Sant Andreu de la Barca, i les colles geganteres de Barberà, Cabrils, Cornellà de Llobregat, Martorell, Mollet del Vallès, Navarcles, Ribes de Freser, Santa Coloma de Gramenet i la Llagosta. El president de la Colla Gegantera de la nostra localitat, Pablo Martín, creu que la trobada “implica, any rere any, un moviment social i cultural bastant potent a la Llagosta”.

La plantada es farà a les 9.30 h al passeig de l’avinguda de l’Onze de Setembre. La cercavila començarà a les 11.30 h i la picada de gegants i el final de festa estan previstos a les 13 h a la plaça d’Antoni Baqué. Durant la jornada, es recollirà material d’higiene personal i de neteja de la llar, que després distribuirà l’associació Rems entre famílies necessitades de la Llagosta. En cas de pluja, els actes es desenvoluparan al Centre Cultural.

Lliga Dòmino
Per a demà dissabte, està previst fer el lliurament de trofeus de la 17a edició de la Lliga de Dòmino a partir de les 10 del matí al passeig del Pintor Sert. Vuit equips s’han enfrontat durant catorze jornades. El campió de lliga ha estat la Peña Madridista;  el segon, la Peña Bar Ramiro i el tercer, l’Entidad Dominó la Llagosta B.

Publicitat

Publicitat

Més notícies