Dissabte, 13 juliol 2024
26 C
La Llagosta

La prèvia

FUTBOL SALA
CD la Concòrdia – Joventut d’Elx
El sènior femení A de la Concòrdia ocupa la dotzena posició al grup 2 de la Segona Divisió Nacional amb 17 punts. Demà dissabte, l’equip que entrena Iván Beas rebrà la visita del Joventut d’Elx, que és setè amb 28 punts. El partit es disputarà al CEM El Turó a partir de les 19 h.

CD la Concòrdia B – Sabadell C
El segon equip del CD la Concòrdia, que és sisè al grup 1 de la Segona Catalana amb 28 punts, rebrà demà dissabte el Sabadell C, que és penúltim amb nou punts. El duel serà al CEM El Turó a les 15.45 h.

Padre Damián Sagrados Corazones – FS Unión Llagostense A
El FS Unión Llagostense A segueix amb pas ferm en el lideratge de la Nacional Catalana amb 46 punts, amb un coixí de 9 punts amb el segon, el Tiana. Demà dissabte, els llagostencs aniran a la pista del Padre Damián Sagrados Corazones, que ocupa la novena plaça amb 23 punts.

Blanes – FS Unión Llagostense B
El segon equip del FS Unión Llagostense, que és vuitè al grup B de la Primera Nacional amb 27 punts, visitarà diumenge el Blanes, que és l’antepenúltim classificat amb 17 punts.

FUTBOL
Viejas Glorias – Atlètic Canet (suspès)

CE La Llagosta (descansa)

HANDBOL
Fornells – Joventut Handbol
El sènior masculí del Joventut Handbol és antepenúltim al grup A de la Segona Catalana amb 16 punts. Diumenge visitarà la pista d’un rival directe per la permanència, el Fornells, que és desè amb 17 punts.

Cerdanyola B – Vallag
El sènior del Vallag és cinquè al grup A de la Tercera Catalana amb 28 punts, a cinc del líder, el Sant Martí Adrianenc C. Demà dissabte, el Vallag tornarà a jugar fora de casa, a la pista del Cerdanyola B, que és desè amb 14 punts.

Joventut Handbol femení – Pau Casals
El sènior femení del Joventut Handbol s’estrena demà dissabte al grup D de la Copa Federació. Les llagostenques juguen la primera jornada d’aquesta competició a casa contra el Pau Casals. El duel serà al Pavelló Antonio García Robledo a les 19.15 h.

JUDO
Supercopa Catalunya infantil i cadet
Membres del Club Judo-Karate la Llagosta participaran dissabte a la Supercopa de Catalunya infantil i cadet de judo, que tindrà lloc a El Vendrell.

PATINATGE ARTÍSTIC
El Club Patí la Llagosta participarà demà dissabte al 31è Festival de Patinatge Artístic del Club Patí Lloriana. El campionat serà a Sant Vicenç de Torelló.

Publicitat

Publicitat

Més notícies