Dijous, 25 abril 2024
11.9 C
La Llagosta

El FS Unión Llagostense demostra la seva condició de líder contra el Dante (6-3)

El sènior A del Fútbol Sala Unión Llagostense ha derrotat aquesta tarda el tercer classificat, el Dante, per 6 a 3. Els llagostencs han demostrat la seva condició de líder en un partit que ha estat molt disputat i que no s’ha decidit fins als darrers minuts.

Només començar el partit, Javi, que tornava a la porteria després de recuperar-se d’una lesió, ha evitat el 0 a 1 amb una gran intervenció. Al minut 8, David Martín ha marcat l’1 a 0. Els visitants han empatat dos minuts després i Juan Carlos ha fet pujar al marcador el 2 a 1 al minut 16.

Durant la segona part, els dos equips han disposat de moltes ocasions. Al minut 6, ha arribat l’empat a dos. Després, el Dante ha pogut marcar i el FS Unión Llagostense també ha tingut clares oportunitats. Al minut 10, Marc ha marcat un gran gol i, poc després, Alberto, amb una gran acció, ha fet el 4 a 2. El Dante ha pressionat molt en atac i, al minut 18, ha marcat el 4 a 3. El conjunt de José Manuel Poyato ha reaccionat i ha setenciat amb gols d’Alberto i de Joyera.

El proper cap de setmana, els llagostencs aniran a la pista del Padre Damián Sagrados Corazones.

Publicitat

Publicitat

Més notícies