Dissabte, 02 març 2024
13.9 C
La Llagosta

La prèvia

FUTBOL SALA
Futsal Hispanic – CD la Concòrdia
El sènior femení A de la Concòrdia ocupa la dotzena posició al grup 2 de la Segona Divisió amb 17 punts, seguit del San Isidro, amb 16, el Caldes, amb 9, i ja descendit el Faycan -sense punts-. Les llagostenques visiten demà dissabte el Futsal Hispanic, que és tercer amb 40 punts.

Mollet – CD la Concòrdia B 
El segon equip del CD la Concòrdia, que és  cinquè al grup 1 de la Segona Catalana amb 28 punts, visitarà diumenge el Mollet, que és quart amb 32.

Unión Llagostense A – Dante
El FS Unión Llagostense A és el primer classificat de la Nacional Catalana amb 43 punts, seguit del Tiana amb 37 i del Dante amb 34. Demà dissabte, a partir de les 17.30 hores, el conjunt llagostenc rebrà la visita del Dante al CEM El Turó.

FS Unión Llagostense B – Sant Cebrià de Vallalta
El segon equip del FS Unión Llagostense, que és novè al grup B de la Primera Nacional amb 24 punts, rebrà demà dissabte al CEM El Turó a les 19.15 h el Sant Cebrià de Vallalta, que és vuitè amb 26 punts.

FUTBOL
CE La Llagosta – Escola Futbol Base Sentmenat
El conjunt amateur del CE la Llagosta ocupa la tercera posició al grup 8 de la Quarta Catalana amb 43 punts, a un del segon, el Lliçà d’Amunt, i a set del líder, l’Athletic Rubí. El primer i el segon tenen un partit menys que els llagostencs. La Llagosta rebrà diumenge a les 12.30 h al Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert la visita de l’Escola de Futbol Base de Sentmenat, que ocupa la novena posició amb 32 punts.

Pla d’en Boet B – Viejas Glorias
El Viejas Glorias és tercer a la Cinquena Divisió de veterans del Vallès-Maresme. La propera jornada, els de la nostra localitat es desplaçaran al camp del Pla d’en Boet B, que és el sisè classificat.

HANDBOL
Joventut Handbol – Martorell
El sènior masculí del Joventut Handbol és onzè al grup A de la Segona Catalana amb 16 punts. Els llagostencs tenen la salvació a un punt, ja que els quatre darrers classificats baixaran a Tercera Catalana i el cinquè per la cua és el Fornells, que suma 17 punts. Demà dissabte, el Joventut Handbol rebrà el Martorell, que és antepenúltim amb 15 punts. El duel serà al Pavelló Antonio García Robledo a les 20.45 h.

Sant Cugat C – Vallag
El sènior del Vallag és cinquè al grup A de la Tercera Catalana amb 28 punts empatat amb el quart, el Sant Cugat C. Precisament, l’equip del Vallès Occidental serà diumenge, a domicili, el proper rival del conjunt de Pedro Iglesias. El líder és el Sant Martí Adrianenc C amb 31 punts, seguit del Sant Esteve de Palautordera B i el Manyanet B amb 29 punts.

Joventut Handbol femení (descansa)

Jornada tecnificació handbol base
La Llagosta acollirà diumenge una nova jornada del programa de tecnificació d’handbol de base. En aquesta ocasió,  els entrenaments estan adreçats a jugadores infantils de la Federació Catalana d’Handbol. A la jornada es faran tres sessions en horari de 16 a 19 h al Pavelló Antonio García Robledo.

JUDO
Trofeu Navarro de Palencia
Juan Carlos Cerrudo i Sergi Pons disputaran aquest cap de setmana el Trofeu Navarro de Palencia, a Madrid, que és preparatori pel Campionat d’Espanya de katas que tindrà lloc l’1 d’abril.

Publicitat

Publicitat

Més notícies