Diumenge, 29 gener 2023
2.9 C
La Llagosta

Alborada commemora aquest dissabte el seu 25è aniversari

L’Agrupación Cultural Galega Alborada celebrarà aquest cap de setmana el seu 25è aniversari. L’entitat ha preparat per a demà al Centre Cultural tot un seguit d’actes per commemorar aquesta efemèride.

La festa començarà a les 13.30 h amb un dinar de germanor, que comptarà amb la presència de més de 200 persones. Durant el dinar, es faran els parlaments i el lliurament de plaques i obsequis commemoratius del 25è aniversari.

A les 16.30 h, es podran veure les actuacions del grup folclòric Cova da Serpe, de Barcelona, i de l’Agrupación Cultural Galega Alborada. La celebració acabarà amb un ball amb música en directe.

Alborada va néixer ara fa 25 anys i va tenir la primera seu a les cases dels mestres del carrer de Sant Bonaventura. Des de l’any 2008, té les seves dependències al carrer de Mogoda, a la part del darrere del Centre Cultural.

L’activitat més destacada que organitza durant l’any és la Festa en Honor a Santiago Apòstol, que se celebra a principis del mes de juliol. A més de la coral i del grup de gaites, l’entitat també realitza altres activitats, com les classes de ball de saló.

Publicitat

Publicitat

Més notícies