Dissabte, 13 juliol 2024
26 C
La Llagosta

El Vallag encadena la setena victòria a casa

El sènior de l’Handbol Club Vallag va guanyar dissabte el seu setè partit consecutiu com a local. Els llagostencs van imposar-se a l’Esplais per 37 a 29 i es mantenen al cinquè lloc al grup A de la Tercera Catalana, ara amb 28 punts i empatats amb el quart, el Sant Cugat C. Precisament, l’equip del Vallès Occidental serà diumenge, a domicili, el proper rival del conjunt de Pedro Iglesias. El líder és el Sant Martí Adrianenc C amb 31 punts, seguit del Sant Esteve de Palautordera B i el Manyanet B amb 29 punts.

La xocolatada, al Pavelló Antonio García Robledo. Fotografia: Facebook HC Vallag

D’altra banda, el club va fer-se diumenge les fotografies oficials de la temporada 2016-2017 al Pavelló Antonio García Robledo i va organitzar una xocolatada per a la base. L’activitat s’emmarca dins dels actes del 20è aniversari que celebra enguany el club de la nostra localitat.

Publicitat

Publicitat

Més notícies