Diumenge, 21 abril 2024
15.2 C
La Llagosta

L’escriptora Felicidad Ramos presenta el seu llibre al Club de Lectura

Felicidad Ramos, a l’esquerra de la imatge.

L’escriptora Felicidad Ramos ha presentat el seu llibre, El paraíso de Elva, durant la sessió del mes de març del Club de Lectura, que organitza la Biblioteca de la Llagosta. L’acte ha tingut lloc aquesta tarda a la sala polivalent de Can Pelegrí.

El llibre tracta sobre la vida d’Elva quan el seu xicot la deixa. A partir d’aquí, l’autora explica la vida de la protagonista sobre com supera diverses dificultats i oportunitats que li succeeixen. La presentació del llibre s’emmarca dins dels actes del Dia Internacional de les Dones, que impulsa l’Ajuntament amb diverses entitats de la nostra localitat.

Publicitat

Publicitat

Més notícies