Avui es presenten les parelles lingüístiques de la 26a edició del Voluntariat per la Llengua

0
142
Presentació Voluntariat per la Llengua 2015.

Aquesta tarda, es farà la presentació oficial de la 26a edició del projecte Voluntariat per la Llengua. L’activitat es desenvoluparà a partir de les 18.30 h a Can Pelegrí.

L’Oficina de Català de la Llagosta posa en marxa el programa Voluntariat per la Llengua per a persones que vulguin aprendre a parlar català. El projecte està adreçat especialment a aquelles persones que estudien català o que volen practicar-lo, però que no tenen ningú amb qui parlar-lo. Els voluntaris i els aprenents dediquen una hora a la setmana, durant deu setmanes, a conversar amb ells en català.

Tot i que avui es faci la presentació de les parelles, qualsevol persona interessada pot adreçar-se a l’Oficina de Català, situada a l’Edifici Administratiu del passeig del Pintor Sert, per informar-se sobre el programa i saber quina possibilitat hi ha de formar una parella lingüística. A més, el Consorci per a la Normalització Lingüística ofereix l’opció de participar en la modalitat virtual del programa Voluntariat per la Llengua i realitzar les trobades de les parelles a través de videoconferència.

Publicitat