Dilluns, 24 juny 2024
20.6 C
La Llagosta

El CE la Llagosta perd a Lliçà d’Amunt i passa a ser tercer

El primer equip del Club Esportiu la Llagosta va perdre dissabte per 2 a 1 al camp del Lliçà d’Amunt i ha baixat a la tercera posició. Els llagostencs van fer el 0 a 1 al minut 33. El gol el va marcar Lucas García. Malauradament, en el tram final del partit, el Lliçà d’Amunt li va donar la volta al marcador.

Després d’aquesta derrota, la Llagosta passa a ocupar la tercera posició al grup 8 de la Quarta Catalana amb 43 punts, a un del segon, el Lliçà d’Amunt, i a set del líder, l’Athletic Rubí. El primer i el segon classificats han disputat un partit menys que els llagostencs.

La Llagosta rebrà diumenge la visita de l’Escola de Futbol Base de Sentmenat, que ocupa la novena posició amb 32 punts.

Publicitat

Publicitat

Més notícies