Dijous, 25 abril 2024
13.6 C
La Llagosta

El CD Viejas Glorias guanya sense problemes el cuer de la competició, el Real Coloma, (8-0)

El Club Deportivo Viejas Glorias no va tenir problemes per desfer-se del cuer de la categoria, el Real Coloma. Els llagostencs van guanyar dissabte per 8 a 0. Aquest resultat permet als de la nostra localitat mantenir-se en tercera posició a la taula.

El Viejas Glorias va poder disposar de pràcticament tota la plantilla. El club només té la baixa de Pacheco, que a causa d’una lesió es perdrà el que queda de temporada. La primera part va acabar amb un 2 a 0 al marcador, amb gols de Carmona i Moli. Els sis gols restants van arribar al segon període i els van fer Cristian (3), Adri, Javi i Denar.

La Cinquena Divisió de veterans del Vallès-Maresme continua encapçalada pel Mataronesa, que té 61 punts; el segon és el Sant Celoni, amb 58; i el tercer lloc l’ocupa el Viejas Glorias, amb 50.

La propera jornada, els de la nostra localitat es desplaçaran al camp del Pla d’en Boet B, que és el sisè classificat amb 40 punts.

Publicitat

Publicitat

Més notícies