Dijous, 28 març 2024
19.3 C

Nou triomf del FS Unión Llagostense, que té molt a prop la classificació per a la Final Four

El primer equip del Fútbol Sala Unión Llagostense va guanyar el cap de setmana per 1 a 4 a la pista del Sansur i la propera jornada ja podria obtenir la classificació matemàtica per a la Final Four en la qual es decidirà el campió de lliga. Els llagostencs van fer un molt bon partit contra el Sansur i van demostrar perquè són els líders.

La primera part va acabar amb un resultat de 0 a 1 amb gol de Marc Fábregas. Al començament de la segona part, el Sansur va empatar, però els de José Manuel Poyato van reaccionar i van aconseguir un nou triomf amb gols de Carlos Muñoz, Alberto Joyera i Alberto Núñez.

El FS Unión Llagostense és el primer classificat amb 43 punts, seguit del Tiana amb 37 i del Dante amb 34. Dissabte, a partir de les 17.30 hores, el conjunt llagostenc rebrà la visita del Dante.