La celebració del Dia d’Andalusia va reunir ahir un bon nombre de persones al Centre Cultural

0
114

La Casa de Andalucía de la Llagosta va aplegar ahir un bon nombre de persones per celebrar el Dia d’Andalusia. Una cercavila, actuacions i una morrada popular van formar part de la programació. L’entitat va commemorar aquesta jornada, que s’escau el 28 de febrer, després de la trobada que la FECAC va organitzar a Terrassa.

La cercavila va sortir del Centre Cultural i va estar amenitzada pel grup Los 60 i acompanyada per un parell de cavalls. En arribar a la porta de l’Ajuntament, es va fer la hissada de la bandera andalusa. A l’acte, a més del president de la Casa de Andalucía, Juan Antonio Illescas, van estar presents l’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra, diversos regidors i presidents d’altres entitats, com José Luis Salgueiro, de l’Agrupación Cultural Galega Alborada, i Josep Martín, del Grup de Ball de Gitanes. Després de la hissada, el recorregut va continuar fins al punt de sortida. Illescas, considera que “aquesta celebració és molt important per a aquelles persones que se senten andaluses”.

La Casa de Andalucía havia preparat per a l’ocasió una morrada popular a la plaça de l’Alcalde Sisó Pons. El Centre Cultural va acollir les actuacions del Grup de Ball de Gitanes de la Llagosta, de les alumnes de la Casa de Andalucía i dels grups de l’entitat Algarabía, Azahar, Al Alba i Meritxell, que va estar acompanyada de la seva anterior parella de ball, Jesús. La celebració va acabar amb el cant de Juan Manuel Caro i la guitarra de David Jiménez.

Publicitat