Divendres, 19 abril 2024
15.5 C

El sènior A del CD la Concòrdia supera el San Isidro (4-2)

El primer equip del Club Deportivo la Concòrdia ha guanyat aquesta tarda per 4 a 2 el San Isidro, un rival directe en la lluita per la permanència. Les d’Iván Beas han trencat una ratxa de vuit derrotes seguides. El partit ha estat molt disputat i s’ha decidit pel major encert de les locals de cara a porteria.

La Concòrdia ha sortit amb molta força, conscient de la importància del partit. Als 48 segons, Clara ha enviat una pilota al pal. Sònia Ancosta ha fet l’1 a 0 al minut 6. El San Isidro ha disposat de diverses oportunitats però no les ha aprofitat. Al minut 15, en un contracop, Marta Villagrasa ha marcat el 2 a 0 i, un minut després, ha fet el 3 a 0.

Només començar la segona part, les visitants han reduït diferències. El San Isidro ha arriscat amb portera-jugadora i ha tingut les seves opcions en atac, però li ha faltat encert. Al minut 11, les visitants han aprofitat un regal en defensa de la Concòrdia per marcar el 3 a 2. Poc després, Cris ha recuperat una pilota i ha aconseguit el 4 a 2 en un xut llunyà amb la porteria buida.

La portera llagostenca, Mónica, ha estat molt segura, sobretot en el tram final del partit, en el qual ha evitat algun gol més del San Isidro. La Concòrdia també ha tingut les seves opcions per ampliar el marcador, però ja no ha fet més gols.

La propera jornada, les llagostenques jugaran a la pista del Futsal Esportiu Hispanic.