Diumenge, 21 abril 2024
15.2 C
La Llagosta

La prèvia

FUTBOL SALA
CD la Concòrdia – San Isidro
El sènior femení A de la Concòrdia  suma 14 punts al grup 2 de la Segona Divisió Nacional i només supera a la classificació el Club Natació Caldes, que té 9 punts. Demà, a partir de les 17 h, la Concòrdia rebrà la visita del San Isidro, que està situat tot just per sobre de les llagostenques a la classificació amb 16 punts i que ve de perdre 3 a 4 amb el Joventut Elx.

CD la Concòrdia B (descansa)

Sansur – FS Unión Llagostense A
El Fútbol Sala Unión Llagostense A es manté líder de la Nacional Catalana i suma 40 punts. Demà dissabte, l’equip llagostenc visitarà la pista del Sansur, que ocupa el sisè lloc amb 26 punts.

Hostalriquenc – FS Unión Llagostense B
El segon equip del FS Unión Llagostense, que és novè del grup B de la Primera Nacional amb 24 punts, visitarà diumenge el líder, l’Hostalriquenc, que suma 40 punts.

FUTBOL
Lliçà d’Amunt – CE La Llagosta
El conjunt amateur del CE la Llagosta és segon al grup 8 de la Quarta Catalana amb 43 punts, dos més que el tercer i proper rival, el Lliçà d’Amunt, que té un partit menys. El líder és l’Athletic Rubí amb 50 punts. Demà, l’equip d’Humberto Velasco es jugarà la segona plaça al camp del Lliçà d’Amunt, entrenat per l’extècnic del CE la Llagosta Checo.

Viejas Glorias – Real Coloma 
El Viejas Glorias, que és tercer de la Cinquena Divisió de veterans amb 47 punts, jugarà aquest cap de setmana contra el cuer, el Real Coloma, que només té 4 punts. El duel tindrà lloc demà dissabte al Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert a les 17 h.

HANDBOL
Polinyà – Joventut Handbol
El sènior masculí del Joventut Handbol és antepenúltim al grup A de la Segona Catalana amb 14 punts i té els llocs de permanència a tres punts. Diumenge, els llagostencs visiten el Polinyà, que és vuitè amb 18 punts.

Vallag – Esplais
El sènior del Vallag és cinquè al grup A de la Tercera Catalana amb 26 punts. El líder és el Sant Martí Adrianenc C amb 29 punts, seguit del Sant Esteve de Palautordera B i del Sant Cugat C amb 28 i del Manyanet B amb 27. Demà dissabte, rebrà la visita de l’Esplais, que és sisè amb 23 punts. El duel serà al Pavelló Antonio García Robledo a les 16 h.

Joventut Handbol femení – Ascó
El sènior femení del Joventut Handbol és penúltim al grup C de la Primera Catalana amb 4 punts. Diumenge, a les 18 h, rebrà l’Ascó, antepenúltim amb 8 punts, al Pavelló Antonio García Robledo. Aquesta serà l’última jornada del campionat.

JUDO
Trobada joves judokes
Diumenge, se celebrarà la desena edició de la Trobada Joves Judokes al Complex Esportiu Municipal El Turó. L’activitat reunirà desenes de joves lluitadors de judo de 10 a 13.30 h.

Publicitat

Publicitat

Més notícies