Dimecres, 21 febrer 2024
13.8 C
La Llagosta

La Casa de Andalucía celebra diumenge el Dia d’Andalusia

La Casa de Andalucía de la Llagosta celebrarà diumenge el Dia d’Andalusia. L’entitat ha preparat tot un seguit d’activitats per commemorar la diada de la comunitat andalusa, que va tenir lloc el 28 de febrer.

La celebració començarà a les 10.15 h amb una cercavila pels carrers de la Llagosta, amb cavalls i el grup musical Los 60. La sortida de la cercavila es farà des del Centre Cultural.

A les 10.30 h, tindrà lloc la tradicional hissada de banderes als pals de l’Ajuntament de la Llagosta, a la plaça d’Antoni Baqué. A partir de les 11.30 h, hi ha previstes les actuacions, al Centre Cultural, del Grup de Ball de Gitanes, dels alumnes de la Casa de Andalucía i dels grups de l’entitat, Algarabía, Azahar, Al Alba i Meritxell. Al cant estarà Juan Manuel Caro i a la guitarra, David Jiménez. L’acte inclou una morrada popular.

Publicitat

Publicitat

Més notícies