Diumenge, se celebra la X Trobada de Joves Judokes

0
114

El Complex Esportiu Municipal el Turó acollirà diumenge la desena edició de la Trobada de Joves Judokes. Infants de les escoles públiques de Primària de la nostra localitat i escolars d’altres poblacions participaran en aquesta activitat.

La trobada començarà a les deu del matí i es desenvoluparà fins a dos quarts de dues. Aquesta festa del judo està organitzada pel Club Judo-Karate la Llagosta; les AMPA de les escoles Les Planes, SAFA i Joan Maragall de la Llagosta; AMPA d’altres localitats com la de l’Escola Escursell de Ripollet i Montseny de Mollet del Vallès; i els gimnasos Piscines Sant Carles Squash-gimnàs i Club Gimnàs Llenas.

Els organitzadors han convidat a participar a la trobada als membres d’Aspayfacos, l’entitat de la Llagosta que aplega a persones amb discapacitat funcional. La Trobada de Jove Judokes de la Llagosta compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de la Llagosta.

Publicitat