Dissabte, 02 març 2024
13.9 C
La Llagosta

Convocat el Concurs de punts de llibre de la Biblioteca de la Llagosta

La Biblioteca de la Llagosta ha convocat el Concurs de punts de llibre Sant Jordi 2017, adreçat a alumnes de Primària i d’ESO. El certamen tindrà enguany fins a cinc categories.

El termini màxim per presentar els punts de llibre és el 22 de març a la Biblioteca. Els treballs s’han d’acompanyar de la butlleta de participació, que es pot trobar a l’equipament municipal i al seu bloc bibliotecalallagosta.blogspot.com.

Per segon any consecutiu, la Biblioteca ha decidit que la categoria d’ESO tingui dos premis, un per als estudiants de primer i segon d’ESO i l’altre per als de tercer i quart. La resta de categories són la dels alumnes de primer i segon de Primària; els de tercer i quart, i els de cinquè i sisè de Primària.

Els punts de llibre es poden fer en paper normal o cartolina blanca, però sense volum. La temàtica és lliure i només es podrà entregar un punt per participant. El jurat estarà format per representants dels centres educatius, de l’Ajuntament de la Llagosta i de la Biblioteca. Els seus membres es reuniran el 29 de març per decidir els cincs punts de llibre guanyadors del concurs.

Tots els punts de llibre seran exposats a la Biblioteca del 29 de maç al 28 d’abril, mentre que els guanyadors de cada categoria s’editaran per disposar d’ells a partir de la Diada de Sant Jordi. A més, els punts guanyadors es convertiran en els oficials de l’equipament llagostenc durant el 2017. Els autors guanyadors rebran un diploma i un petit lot de llibres.

Publicitat

Publicitat

Més notícies