Dimarts, 27 febrer 2024
14.3 C
La Llagosta

El CE la Llagosta manté el segon lloc abans de visitar el tercer, el Lliçà d’Amunt

El conjunt amateur del Club Esportiu la Llagosta es manté en el segon lloc abans de visitar el tercer classificat, el Lliçà d’Amunt. Els llagostencs van guanyar diumenge el Martorelles per 2 a 0 i es mantenen en la promoció d’ascens.

L’equip d’Humberto Velasco va ser superior al Martorelles, però no va sentenciar el partit fins al minut 88. David Bernal va fer l’1 a 0 i, poc abans del final, Ionut Raduta, que és el màxim golejador amb 24 gols, va marcar el segon. Els visitants van quedar-se amb un jugador menys al minut 61 per una expulsió.

La Llagosta és segon al grup 8 de la Quarta Catalana amb 43 punts, dos més que el tercer i proper rival, el Lliçà d’Amunt, que té un partit menys. El líder és l’Athletic Rubí amb 50 punts. Dissabte, l’equip d’Humberto Velasco es jugarà la segona plaça al camp del Lliçà d’Amunt, entrenat per l’extècnic del CE la Llagosta Checo.

Publicitat

Publicitat

Més notícies