Dissabte, 15 juny 2024
19 C
La Llagosta

Catalunya perd l’amistós contra Galícia amb Estefa Jémez i tres jugadores de la Concòrdia

La selecció absoluta femenina de futbol sala de Catalunya va perdre ahir l’amistós contra Galícia a Santiago de Compostel·la per 6 a 2. En el partit van participar la llagostenca Estefa Jémez, que milita al Palau, i tres jugadores del CD la Concòrdia, Mónica Utrilla, Marta Villagrasa i Cristina Ancosta.

En la primera part va haver-hi molta igualtat entre les dues seleccions, tot i que Galícia va marxar al descans amb un 2 a 1 a favor seu. A la represa, les gallegues van ser superiors físicament. Marta Villagrasa va ser l’autora dels dos gols de la selecció catalana, fent el 2 a 1, al minut 8, i el 5 a 2, al 36. Malauradament, la jugadora de la Concòrdia també va marcar-se un gol en pròpia porteria, que posava el 6 a 2 definitiu a favor de les locals.

El duel estava emmarcat dins de les activitats que està realitzant l’Ajuntament de Santiago de Compostel·la pel Dia Internacional de les Dones.

Publicitat

Publicitat

Més notícies