Catalunya perd l’amistós contra Galícia amb Estefa Jémez i tres jugadores de la Concòrdia

0
18

La selecció absoluta femenina de futbol sala de Catalunya va perdre ahir l’amistós contra Galícia a Santiago de Compostel·la per 6 a 2. En el partit van participar la llagostenca Estefa Jémez, que milita al Palau, i tres jugadores del CD la Concòrdia, Mónica Utrilla, Marta Villagrasa i Cristina Ancosta.

En la primera part va haver-hi molta igualtat entre les dues seleccions, tot i que Galícia va marxar al descans amb un 2 a 1 a favor seu. A la represa, les gallegues van ser superiors físicament. Marta Villagrasa va ser l’autora dels dos gols de la selecció catalana, fent el 2 a 1, al minut 8, i el 5 a 2, al 36. Malauradament, la jugadora de la Concòrdia també va marcar-se un gol en pròpia porteria, que posava el 6 a 2 definitiu a favor de les locals.

El duel estava emmarcat dins de les activitats que està realitzant l’Ajuntament de Santiago de Compostel·la pel Dia Internacional de les Dones.

Publicitat

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí