Diumenge, 21 abril 2024
15.2 C
La Llagosta

La Concòrdia cau a la pista del Castelldefels (5-3)

El sènior A del Club Deportivo la Concòrdia va perdre el cap de setmana passat per 5 a 3 a la pista del Castelldefels, un rival directe en la lluita per la permanència. És la vuitena derrota seguida que pateix l’equip llagostenc. El Castelldefels es va situar per davant al marcador i la Concòrdia va arriscar amb portera-jugadora fins que va arribar a empatar el partit amb dos gols de Marta Villagrasa i un de Sonia Blanco. Després, el Castelldefels va aprofitar dues errades defensives de les llagostenques per sentenciar.

La Concòrdia suma 14 punts al grup 2 de la Segona Divisió Nacional i només supera a la classificació el Club Natació Caldes, que té 9 punts i que va descansar la jornada passada. El cuer és el Faycan, que es va retirar fa mesos.

Dissabte, a partir de les 17 hores, la Concòrdia rebrà la visita del San Isidro, que està situat tot just per sobre de les llagostenques a la classificació amb 16 punts i que ve de perdre 3 a 4 amb el Joventut Elx. En el partit de la primera volta, la Concòrdia va perdre a la pista del San Isidro per 3 a 1.

Publicitat

Publicitat

Més notícies