L’Escola Gilpe organitza tot un seguit de tallers per commemorar el seu 50è aniversari

0
136

L’Escola Gilpe de la Llagosta organitzarà demà dissabte diferents tallers al carrer que s’emmarquen dins dels actes de commemoració del 50è aniversari del centre educatiu. D’11 a 13.30 h, es desenvoluparan a l’avinguda del Primer de Maig, davant de l’escola, tres tallers, un de robòtica, un altre de manualitats i un tercer de maquillatge. La matinal inclou una xocolatada per a tots els infants que participin als tallers.

Aquesta activitat coincideix enguany amb el torneig d’escacs que organitzen l’Escola Gilpe i l’Associació de Mares i Pares d’alumnes del col·legi. El torneig arriba a la 6a edició i, a diferència d’altres vegades, la competició es desenvoluparà al gimnàs de l’escola. El 6è torneig d’escacs de l’Escola Gilpe està adreçat a infants de 5 a 12 anys.

Publicitat