Dimarts, 27 febrer 2024
14.3 C
La Llagosta

La prèvia

FUTBOL SALA
Castelldefels – CD la Concòrdia
El sènior femení A de la Concòrdia és antepenúltim de la Segona Divisió Nacional amb 14 punts. Demà, visitarà la pista d’un rival directe per la permanència, el Castelldefels. L’equip del Baix Llobregat ocupa el desè lloc amb 18 punts.

CD la Concòrdia B – Ullastrell
El segon equip de la Concòrdia, al cinquè lloc del grup 1 de la Segona Catalana, rebrà el cuer, l’Ullastrell, que encara no ha puntuat. El partit serà diumenge al CEM El Turó a les 12 h.

FS Unión Llagostense A – Montsant Sala5
El Fútbol Sala Unión Llagostense A vol reforçar el seu primer lloc contra el tercer, el Montsant Sala5. Els llagostencs ocupen el lideratge de la Nacional Catalana amb 37 punts, mentre que el seu rival suma 32 punts amb dos partits menys. El duel tindrà lloc demà al CEM El Turó a les 17 h.

FS Unión Llagostense B – Vall-llobrega
El segon equip del FS Unión Llagostense, que és novè del grup B de la Primera Nacional, rebrà diumenge el cuer, el Vall-llobrega, que té 7 punts. El partit es disputarà al CEM El Turó a les 10.30 h.

FUTBOL
CE La Llagosta – Martorelles
El conjunt amateur del CE la Llagosta defensarà el segon lloc del grup 8 de la Quarta Catalana contra el Martorelles, que és onzè amb 26 punts. El conjunt d’Humberto Velasco suma 40 punts, dos més que el tercer, el Lliçà d’Amunt. El partit contra el Martorelles tindrà lloc diumenge al Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert a les 12.30 h.

Los Molinos B – Viejas Glorias 
El Viejas Glorias, que és quart de la Cinquena Divisió de veterans amb 44 punts, jugarà aquest cap de setmana al camp de Los Molinos B, que és setè amb 31 punts.  

HANDBOL
Joventut Handbol – Sants
El sènior masculí del Joventut Handbol és antepenúltim del grup A de la Segona Catalana amb 12 punts. Diumenge, rebrà la visita del cuer, el Sants, al Poliesportiu Antonio García Robledo a les 12.30 h.

Sant Martí Adrianenc C – Vallag
El sènior del Vallag és quart del grup A de la Tercera Catalana amb 26 punts. Diumenge, visitarà la pista del Sant Martí Adrianenc C, segon classificat amb 27 punts. El duel suposarà un enfrentament directe per les aspiracions d’ascens de l’equip de Pedro Iglesias.

Sants – Joventut Handbol femení
El sènior femení del Joventut Handbol, que és penúltim del grup C de la Primera Catalana amb 4 punts, visitarà  el quart classificat, el Sants. El partit es disputarà dissabte.

Publicitat

Publicitat

Més notícies