Comença una nova edició del Voluntariat per la Llengua

0
111

L’Oficina de Català de la Llagosta ha posat en marxa la campanya d’informació de la 26a edició del programa Voluntariat per la Llengua. Les persones interessades a ser voluntàries o en aprendre a parlar català poden adreçar-se a l’Oficina de Català, situada a l’Edifici administratiu del passeig del Pintor Sert.

El projecte vol facilitar la pràctica de la llengua a aquelles persones que estudien català o que volen practicar-lo però que no tenen ningú amb qui parlar-lo. Els voluntaris i els aprenents dedicaran una hora a la setmana, durant 10 setmanes, a conversar amb ells en català. La presentació de les parelles lingüístiques de l’edició d’enguany del Voluntariat per la Llengua tindrà lloc el dia 15 de març a les 18.30 h a Can Pelegrí.

A més de poder apuntar-se a l’Oficina de Català, les persones interessades també poden facilitar les seves dades a través del web www.vxl.cat o del correu electrònic lallagosta@cpnl.cat.

Publicitat