Dissabte, 13 juliol 2024
26 C
La Llagosta

Comença una nova edició del Voluntariat per la Llengua

L’Oficina de Català de la Llagosta ha posat en marxa la campanya d’informació de la 26a edició del programa Voluntariat per la Llengua. Les persones interessades a ser voluntàries o en aprendre a parlar català poden adreçar-se a l’Oficina de Català, situada a l’Edifici administratiu del passeig del Pintor Sert.

El projecte vol facilitar la pràctica de la llengua a aquelles persones que estudien català o que volen practicar-lo però que no tenen ningú amb qui parlar-lo. Els voluntaris i els aprenents dedicaran una hora a la setmana, durant 10 setmanes, a conversar amb ells en català. La presentació de les parelles lingüístiques de l’edició d’enguany del Voluntariat per la Llengua tindrà lloc el dia 15 de març a les 18.30 h a Can Pelegrí.

A més de poder apuntar-se a l’Oficina de Català, les persones interessades també poden facilitar les seves dades a través del web www.vxl.cat o del correu electrònic lallagosta@cpnl.cat.

Publicitat

Publicitat

Més notícies