Dijous, 25 abril 2024
12.3 C
La Llagosta

Ana Surra (ERC) defensa una futura república catalana amb drets de salut, educació i habitatge

Ana Surra, al costat de Xavier Cols.

El Centre Cultural de la Llagosta ha acollit aquesta tarda la trobada La República que farem, que impulsa Esquerra Republicana de Catalunya i que ha comptat amb la presència de la diputada d’ERC al Congrés Ana Surra, que ha parlat de ciutadania i benestar. També han xerrat el candidat d’ERC del Vallès Oriental al Congrés, Manuel Bueno, i el regidor d’ERC a l’Ajuntament de la Llagosta, Xavier Cols.

Ana Surra ha defensat una Catalunya independent amb un projecte de benestar que sigui “una república socialment justa i que garanteixi el dret de salut, educació i habitatge per a tothom”. A més, la diputada ha remarcat que s’han de distribuir millors els impostos: “no han de pagar sempre els mateixos, és a dir, els que tenen menys; sinó que els que més tinguin que més cotitzin”.

Durant l’acte, Xavier Cols i Manuel Bueno han remarcat la feina que fa ERC per apropar el projecte independentista al territori català i a localitats com la Llagosta.

Publicitat

Publicitat

Més notícies