Diumenge, 21 abril 2024
15.2 C
La Llagosta

L’Ajuntament fa un estudi sobre l’estat dels arbres del tram final del carrer de l’Estació

L’Ajuntament ha encarregat a l’empresa Árbol, Investigación y Gestión un estudi sobre l’estat dels arbres situats en el tram final del carrer de l’Estació. El 21 de gener, durant una ventada, un arbre va caure, sense provocar danys, i va haver de ser retirat pels Bombers i Protecció Civil de la Llagosta. El Consistori vol conèixer ara l’estat de la resta d’arbres i, si algú està en mal estat, retirar-lo com a mesura de seguretat. La realització de l’estudi té un pressupost de 1.158,35 euros.

En concret, està previst, entre d’altres, comprovar el risc de trencament de les branques, redactar propostes de poda associades a l’estat dels arbres i a la seva ubicació i determinar l’estat de la fusta interna de la base dels exemplars. En total, s’analitzaran 15 arbres. Divendres, operaris de l’empresa ja van fer una primera inspecció.

Publicitat

Publicitat

Més notícies