Dimecres, 22 març 2023
15.1 C
La Llagosta

Sonia Bocanegra, or en el Campionat de Catalunya de veterans

Maribel Íñiguez, a la dreta de la imatge amb la medalla de bronze. Fotografia: Facebook Maribel Íñiguez.

L’atletisme llagostenc va sumar ahir diumenge quatre medalles al Campionat de Catalunya de Veterans en pista coberta. Sonia Bocanegra va aconseguir un or; Raúl Gracia una plata i un bronze i Maribel Íñiguez, un bronze. La competició es va celebrar a les pistes d’atletisme de Sabadell.

Sonia Bocanegra va quedar primera en els 60 metres llisos amb un temps de 8”46. L’atleta llagostenca es va lesionar en finalitzar la prova i ja no va poder competir als 200 metres llisos. Bocanegra passarà demà pel serveis mèdics per conèixer l’abast de la seva lesió i saber si podrà participar al Campionat d’Espanya, que se celebrarà el proper 12 de març, però ho té molt complicat.

Raúl Gracia va quedar segon a salt de llargada, amb 5,21 metres. Gracia va fer només dos salts, ja que li va fa fallar una mica el genoll i no va voler forçar més per evitar cap lesió. Al salt d’alçada va sumar un bronze amb 1,53 metres. Tant Gracia com Bocanegra militen al Barcelona Atletisme.

L’altra llagostenca que va participar al Campionat de Catalunya en pista coberta va ser Maribel Íñiguez, que va quedar tercera als 800 metres, amb una marca de 3:14.95. Íñiguez també va córrer els 60 metres llisos, fent un vuitè lloc.

Publicitat

Publicitat

Més notícies