Dissabte, 13 juliol 2024
26 C
La Llagosta

El Carnaval omple els carrers de la Llagosta

Granjero busca pollitos, en comparses grans; Natación des-sincronizada, en comparses petites; i Fofuchas, en individuals, han estat els guanyadors del Concurs de disfresses del Carnaval 2017 de la Llagosta. Gairebé 800 persones han participat en la rua i la festa de disfresses, que ha organitzat l’Ajuntament de la Llagosta.

Natación des-sincronizada.

Un gran nombre de persones han sortit al carrer per celebrar el Carnaval i fer la festa final al Complex Esportiu Municipal El Turó. El Carnaval ha començat amb una cercavila des de la plaça d’Antoni Baqué fins al CEM El Turó, on s’ha celebrat el ball i s’han lliurat els premis del Concurs de disfresses. “A diferència d’altres anys, hem vist molta gent al carrer que no s’ha volgut concentrar en punts concrets; hi havia molta gent repartida per tota la cercavila de la rua carnavalesca. Això ens ha agradat molt”, valora el regidor de Cultura, Mariano García.

El pequeño Peter Pan.

El podi de la les tres categories del Concurs de disfresses ha estat completat per, en comparses grans, el segon premi per Niu Blau 40 anys i el tercer, Saltat Chuches; en comparses petites -lliurades per membres d’Aspayfacos-, segon, Astronautas, i el tercer, Marcianos Reciclados; i en individual, el segon, El sombrero loco, i el tercer, El pequeño Peter Pan.

En total, s’han lliurat 20 premis -cinc en comparses grans, cinc en petites i deu en individuals- amb la col·laboració econòmica de diversos comerços i empreses i l’aportació de l’Ajuntament de la Llagosta.

El Carnaval infantil, va tenir lloc ahir amb un gran nombre de participants. La plaça d’Antoni Baqué va ser el punt de partida de la rua infantil, que va comptar amb música i personatges fantàstics. “Creiem que ha estat un encert el nou format d’enguany amb animació durant la rua amb personatges fantàstics, que eren els encarregats d’animar els més petits”, remarca el regidor d’Infància, Fran Ruiz.

Després de més de mitja hora de disfresses pels carrers, la rua infantil va acabar al voltant de les sis de la tarda al Complex Esportiu Municipal El Turó. Tot seguit, la pista es va omplir durant gairebé dues hores amb centenars d’infants que van ballar i cantar amb un espectacle de fum i llums.

Publicitat

Publicitat

Més notícies