Divendres, 23 febrer 2024
13.9 C
La Llagosta

La prèvia

HANDBOL
Gavà B – Joventut Handbol
El sènior masculí del Joventut Handbol ocupa el penúltim lloc amb 12 punts al grup A de la Segona Divisió i diumenge visitarà un rival directe per la salvació, el Gavà B. Els del Baix Llobregat són antepenúltims amb 12 punts.

Sant Esteve de Palautordera B – Vallag
El sènior del Vallag, quart amb 24 punts al grup A de la Tercera Catalana, rebrà demà dissabte el Sant Llorenç-Sant Feliu de Llobregat B, que és antepenúltim amb 10 punts. El partit es disputarà a les 18.30 h al Pavelló Antonio García Robledo.

ATLETISME
Els atletes Sonia Bocanegra i Raúl Gracia participaran diumenge en el Campionat de Catalunya d’atletisme veterà en pista coberta. La competició tindrà lloc a Sabadell.

Hi ha jornada de descans en futbol sala, futbol i per al sènior femení del Joventut Handbol. 

Publicitat

Publicitat

Més notícies