Diumenge, 21 abril 2024
15.2 C
La Llagosta

L’Oficina de Català organitza un concurs de Carnaval

L’Oficina de Català de la Llagosta organitza un concurs de Carnaval. Sota el nom de Bafarades de Carnaval, els organitzadors conviden a tothom a passar pel Racó de llengua catalana instal·lat a Can Pelegrí, fer-se una fotografia original i divertida i penjar-la a la pàgina de Facebook de l’Oficina de Català de la Llagosta.

El termini per prendre part en aquest concurs de Carnaval finalitza el 3 de març. L’horari per poder passar a fer-se la foto és de quatre de la tarda a nou del vespre. L’Oficina de Català ha establert com a premi dos jocs en català i un lot de llibres sobre la Llagosta.

El certamen compta amb la col·laboració de Veus de Dona, que aporta un dels jocs del premi. Un jurat escollirà la fotografia guanyadora. Els membres del jurat el formaran una persona de Veus de Dona, una altra del Foto-Club la Llagosta i el tècnic de Joventut de l’Ajuntament de la Llagosta.

Publicitat

Publicitat

Més notícies