Diumenge, 16 juny 2024
18.6 C
La Llagosta

Cinquena victòria del sènior masculí del Joventut Handbol

El sènior masculí del Joventut Handbol la Llagosta va sumar la cinquena victòria de la temporada després de guanyar dissabte el Valldoreix per 30 a 23. Els llagostencs ocupen el penúltim lloc del grup A de la Segona Catalana amb 10 punts i tenen la salvació a 5 punts.

El Joventut Handbol va ser millor en tot moment contra un equip que lluita per l’ascens. Els de Xavier Canalejas van entrar molt endollats en el partit i van assolir un màxim avantatge de set gols durant alguns compassos de la primera part. El Valldoreix va intentar capgirar l’electrònic i va posar-se a tan sols dos gols dels llagostencs, però no va poder rubricar la remuntada. El Joventut Handbol va gestionar l’avantatge i va guanyar de set gols.

El proper partit dels llagostencs tindrà lloc diumenge a la pista del Gavà B, que és antepenúltim amb 12 punts i és un rival directe per la permanència.

Publicitat

Publicitat

Més notícies