Cinquena victòria del sènior masculí del Joventut Handbol

0
103

El sènior masculí del Joventut Handbol la Llagosta va sumar la cinquena victòria de la temporada després de guanyar dissabte el Valldoreix per 30 a 23. Els llagostencs ocupen el penúltim lloc del grup A de la Segona Catalana amb 10 punts i tenen la salvació a 5 punts.

El Joventut Handbol va ser millor en tot moment contra un equip que lluita per l’ascens. Els de Xavier Canalejas van entrar molt endollats en el partit i van assolir un màxim avantatge de set gols durant alguns compassos de la primera part. El Valldoreix va intentar capgirar l’electrònic i va posar-se a tan sols dos gols dels llagostencs, però no va poder rubricar la remuntada. El Joventut Handbol va gestionar l’avantatge i va guanyar de set gols.

El proper partit dels llagostencs tindrà lloc diumenge a la pista del Gavà B, que és antepenúltim amb 12 punts i és un rival directe per la permanència.

Publicitat