Diumenge, 21 juliol 2024
24.5 C
La Llagosta

La prèvia

FUTBOL SALA
CD la Concòrdia A – Palau
El primer equip del CD la Concòrdia reprèn la competició després de tres setmanes sense jugar cap partit oficial al grup 2 de la Segona Divisió. Demà, al CEM El Turó, a les 19 h, l’equip llagostenc rebrà el Palau, que és segon amb 38 punts i que compta a la seva plantilla amb un bon grapat de jugadores llagostenques. La Concòrdia ocupa l’avantpenúltim lloc amb 14 punts.

CD la Concòrdia B – Escola Pia Sabadell
El segon equip del CD la Concòrdia, sisè del grup 1 de la Segona Catalana amb 22 punts, rebrà demà l’avantpenúltim classificat, l’Escola Pia Sabadell. El duel es disputarà al CEM El Turó a les 17 h.

Porqueres – FS Unión Llagostense A
El sènior A del FS Unión Llagostense defensarà el lideratge de la Nacional Catalana demà a la pista del Porqueres, que és desè amb 16 punts.

Escola Pia Santa Anna Mataró – FS Unión Llagostense B
El sènior B del FS Unión Llagostense, que és setè al grup B de la Primera Nacional amb 21 punts, visitarà demà la pista de l’Escola Pia Santa Anna Mataró, que ocupa el tercer lloc amb 33 punts.

FUTBOL
Santa Perpètua B – CE la Llagosta
L’equip amateur del Club Esportiu la Llagosta està a tan sols un punt de la promoció d’ascens. L’equip d’Humberto Velasco ocupa el tercer lloc al grup 8 de la Quarta Catalana amb 37 punts. Demà, visitarà el Santa Perpètua B, que és avantpenúltim amb 13 punts.

Viejas Glorias – Cirera
El Viejas Glorias ha baixat fins al quart lloc de la Cinquena Divisió de veterans amb 43 punts. Demà, rebrà, a les 17 h, al Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert el Cirera, que és tercer amb 45 punts.

HANDBOL
Joventut Handbol – Valldoreix
El sènior masculí del Joventut Handbol vol sortir de l’últim lloc del grup A de la Segona Catalana, que ocupa amb 8 punts empatat amb el Sants. Els llagostencs intentaran donar la sorpresa demà dissabte, a les 20.45 h, al Pavelló Antonio García Robledo contra el Valldoreix, que és quart amb 19 punts.

Sant Esteve de Palautordera B – Vallag
El sènior del Vallag viu el millor moment de la temporada després de sumar cinc victòries seguides. Els llagostencs ocupen el segon lloc del grup A de la Tercera Catalana amb 24 punts. Demà, el conjunt de Pedro Iglesias visitarà la pista del Sant Esteve de Palautordera B, que ocupa el quart lloc amb 22 punts.

Joventut Handbol femení (jornada de descans)

Publicitat

Publicitat

Més notícies