Dijous, 25 abril 2024
12.3 C
La Llagosta

Sonia Bocanegra guanya la Copa d’Espanya amb el Barcelona Atletisme

Sonia Bocanegra, amb el trofeu de campiona. Fotografia: Facebook Sonia Bocanegra.

L’atleta local Sonia Bocanegra ha guanyat la Copa d’Espanya de clubs veterans en pista coberta amb el Barcelona Atletisme femení. El campionat va reunir dissabte a Antequera (Andalusia) els millors clubs estatals d’atletisme.

Bocanegra inicia la tercera temporada amb el club barceloní penjant-se l’or estatal. L’atleta llagostenca només va participar en la prova del relleu 4×200 metres llisos, perquè encara arrossega molèsties físiques. “Per primer cop sóc campiona de la Copa d’Espanya de veterans i és un autèntic plaer. Fa tres anys que vaig vincular-me amb el Barcelona Atletisme i va ser per viure experiències com aquesta”, destaca la llagostenca. El Barcelona Atletisme femení va guanyar el títol estatal amb un total de 69 punts entre les deu proves del campionat. El podi es va completar amb el segon lloc de l’Avinent Manresa, amb 62 punts, i el tercer del Durango Kirol Taldea, amb 56.

La propera cita de la llagostenca tindrà lloc a Sabadell el 26 de febrer al Campionat de Catalunya de veterans de pista coberta. La llagostenca té la intenció de participar en les proves dels 60 metres llisos i salt de llargada.

Publicitat

Publicitat

Més notícies