Diumenge, 21 abril 2024
15.2 C
La Llagosta

La prèvia

FUTBOL SALA
FS Unión Llagostense A – Castellví
El conjut de José Manuel Poyato defensarà demà el liderat a casa contra el Castellví, que és el penúltim classificat. El partit es disputarà a les 17 hores al Complex Esportiu Municipal El Turó.

FS Unión Llagostense B – Baix Montseny
El segon equip del club intentarà sumar una nova victòria, després d’haver guanyat el cap de setmana passat el Sant Cebrià de Vallalta per 2 a 4. Els llagostencs ocupen la desena posició amb 18 punts, mentre que el seu rival és penúltim amb 13 punts. L’enfrontament tindrà lloc diumenge a les 10.30 hores al Turó.

CD la Concòrdia A
El primer equip del CD la Concòrdia no jugarà aquest cap de setmana, ja que no hi ha competició.

Alella – CD la Concòrdia B
Les llagostenques visitaran diumenge la pista de l’Alella. El segon equip de la Concòrdia ocupa el setè lloc al grup 1 de la Segona Catalana, amb 19 punts, mentre que el seu proper rival és tercer, amb 31.

FUTBOL
CE la Llagosta – Roureda
L’equip amateur del Club Esportiu la Llagosta continua en tercera posició al grup 8 de la Quarta Catalana. Aquest cap de setmana, els de la nostra localitat rebran el Roureda, que és el sisè classificat, a quatre punts del conjunt de la nostra localitat. El partit es disputarà al Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert diumenge a les 12.30 h.

Sant Celoni – Viejas Glorias
El Viejas Glorias tindrà aquesta jornada un important partit al camp del Sant Celoni. Tots dos equips estan empatats a 43 punts. El Viejas Glorias és segon i el Sant Celoni, tercer. El líder de la competició és la Mataronesa amb 52.

HANDBOL
Banyoles B – Joventut Handbol
El sènior masculí del Joventut Handbol intentarà sumar una nova victòria, després d’haver guanyat el cap de setmana passat la Unió Esportiva Sarrià. Els de la nostra localitat tindran un partit complicat a la pista del segon classificat, el Banyoles B.

Vallag – Esplugues C
El conjunt entrenat per Pedro Iglesias rebrà demà dissabte a les 19.30 h la visita de l’Esplugues C. Els llagostencs porten ja cinc victòries consecutives i ocupen el segon lloc a la classificació, a quatre punts del líder, el Sant Cugat C, i empatats amb el tercer, el Sant Martí Adrianenc C. El partit es disputarà al Pavelló Antonio García Robledo.

Joventut Handbol femení – Móra la Nova
El sènior femení del Joventut Handbol contina en penúltima posició amb dos punts. Diumenge, a les 19 h, rebrà la visita al Pavelló Antonio García Robledo del Móra la Nova, que és el cuer i que encara no ha puntuat.

Publicitat

Publicitat

Més notícies