Dimarts, 27 febrer 2024
14.3 C
La Llagosta

La Regidoria de Salut Pública porta a terme diferents tallers adreçats als escolars

La Regidoria de Salut Pública de l’Ajuntament està portant a terme aquest curs, de nou, diversos tallers adreçats a escolars de la nostra localitat. Demà, finalitzarà el taller de sexualitat i afectivitat en el qual han participat un centenar d’alumnes de quart d’ESO de l’Institut Marina. Les sessions, impartides pel doctor Lluís Julian, es van iniciar al mes de novembre i s’han portat a terme a l’Institut Marina i a l’ambulatori. Properament, aquest taller també es farà a l’Institut Balmes.

D’altra banda, a mitjans d’aquest mes de març començarà un tallet d’higiene dental, que consistirà en una revisió amb el dentista de l’ambulatori i una xerrada sobre alimentació saludable i la neteja de les dents, entre d’altres. En aquesta activitat participaran alumnes de primer de Primària de les escoles Joan Maragall, les Planes i Gilpe.

Des de la Regidoria de Salut Pública, també s’ha impartit un taller d’introducció als primers auxilis per al professorat de l’Escola Sagrada Família.

Publicitat

Publicitat

Més notícies