Divendres, 19 abril 2024
15.5 C

El primer equip del CE la Llagosta empata (3-3) amb el Montornès Nord

El conjunt amateur del Club Esportiu la Llagosta va empatar dissabte a tres gols al camp del Montornès Nord. Els llagostencs van estar a punt d’emportar-se els tres punts, però, en el darrer moment, el Montornès Nord va fer el gol que va suposar el definitiu 3 a 3.

Al minut 4, Javier Virgili va fer el 0 a 1. Raduta va marcar el 0 a 2 al minut 18, però el Montornès Nord va aconseguir empatar abans del descans. A la segona part, Raduta va marcar el 2 a 3 i després els locals van fer l’empat a tres.

Després d’aquesta jornada, la Llagosta manté la tercera posició amb 34 punts, però s’apropa al segon, el Lliçà d’Amunt, que va perdre contra el líder i suma 37 punts. El primer classificat és l’Athletic Rubí amb 44 punts.

El proper cap de setmana, la Llagosta rebrà la visita del Roureda, que és sisè amb 30 punts i un partit menys.