Des de demà i fins al dia 23 es pot fer la inscripció per al Concurs de disfresses de Carnaval

0
131

El període d’inscripció per participar en el Concurs de disfresses de Carnaval que organitza l’Ajuntament de la Llagosta s’obrirà demà. Fins al dia 23, les persones interessades a prendre part en el certamen es podran adreçar a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania dimarts i djous, en horari de tarda, de 16 a 20 hores. Hi haurà tres categories: una individual, formada per una o dues persones; una de comparses petites, de 3 a 15 integrants; i una de comparses grans, a partir de 16 membres. En la d’individuals, hi haurà deu premis; en la de comparses petites, cinc, i en la de comparses grans, uns altres cinc.

Tots els participants al Concurs de disfresses s’hauran de concentrar el dia 25 a les 17 hores a la plaça d’Antoni Baqué. Poc després, començarà la rua de Carnestoltes en la qual es podran integrar totes les persones que ho desitgin. El ball començarà a les 19 hores al Complex Esportiu Municipal El Turó. Aproximadament a les 20 hores, es farà el lliurament de premis del Concurs de disfresses.

Carnaval Infantil
El dia 24, se celebrarà el Carnaval Infantil. Tots els par­ticipants es concentraran a la plaça d’Antoni Baqué a les 17 hores, d’on sortirà la rua, que passarà per diversos carrers a partir de les 17.20 hores. La festa del Carnaval Infantil tindrà lloc al Complex Esportiu Municipal El Turó entre les 18 i les 20 hores. Els infants hauran d’anar acompanyats d’un adult.

Publicitat