Divendres, 19 juliol 2024
28.5 C
La Llagosta

La prèvia

FUTBOL SALA
Ripoll – FS Unión Llagostense
El conjunt de José Manuel Poyato lidera el grup amb el Montsant Sala5, que té un partit pendent, i el Tiana. Aquesta jornada, el FS Unión Llagostense visitarà la pista del Ripoll, que és el novè classificat.

Bigues i Riells – FS Unión Llagostense B
El segon equip del club es desplaçarà demà a la pista del Bigues i Riells. Els llagostencs ocupen l’onzena posició amb quinze punts, mentre que el seu rival és sisè amb 20.

El sènior A del CD la Concòrdia descansarà.

FUTBOL
Montornès Nord – CE la Llagosta
L’equip amateur del Club Esportiu la Llagosta és el tercer classificat al grup 8 de la Quarta Catalana amb 33 punts, a quatre del segon, el Lliçà d’Amunt, i a vuit del líder, l’Athletic Rubí. Aquest cap de setmana, la Llagosta es desplaçarà al camp del Montornès Nord, que és el vuitè classificat amb 25 punts. Aquesta jornada, s’enfrontaran el Lliçà d’Amunt i l’Athletic Rubí.

Viejas Glorias – Mataronesa
El Viejas Glorias jugarà demà, a partir de les 17 h, a casa contra el líder, el Mataronesa. Els llagostencs són segons amb 43 punts, sis menys que el primer classificat.

HANDBOL
Joventut Handbol – Sarrià
El sènior masculí del Joventut Handbol continua tancant la classificació al grup A de la Segona Catalana, amb sis punts. Diumenge, a les 13 h, rebrà ae Sarrià, que és el tercer classificat, amb 19 punts. El partit es disputarà al Poliesportiu Antonio García Robledo.

Ripollet – Vallag
Els de la nostra localitat tenen l’oportunitat d’apropar-se més al líder de la classificació, el Sant Cugat C. El Vallag és tercer amb 20 punts, empatat amb el segon, el Sant Martí Adrianenc C, i el quart, el Sant Esteve de Palautordera B. L’equip de Pedro Iglesias visitarà diumenge la pista del Ripollet, que és el darrer classificat amb 0 punts, mentre que el segon i el quart classificat s’enfrontaran entre ells.

Sant Esteve de Palautordera – Joventut Handbol femení
Les jugadores de la nostra localitat ocupen la penúltima posició al grup C de la Primera Catalana. Demà, el Joventut Handbol visitarà la pista del Sant Esteve de Palautordera, que és el cinquè classificat.

JUDO
El CEM el Turó acollirà demà dissabte el Campionat de Catalunya de Judo infantil i cadet. La competició començarà al matí (9.30 h) amb els judokes cadets. Els esportistes infantils s’enfrontaran a la tarda, a partir de les 16 h.

Publicitat

Publicitat

Més notícies