El Viejas Glorias suma un nou triomf abans de rebre la visita del líder

0
101

El Club Deportivo Viejas Glorias va sumar el cap de setmana passat la catorzena victòria seguida en derrotar l’Atlètic Teià per 6 a 0. Els llagostencs no van fer un bon partit davant d’un equip de la part baixa de la classificació.

Al descans, es va arribar amb un marcador de 2 a 0 amb gols de Cristian i José Fernández. A la segona part, van marcar Bakari, Óscar, Cristian i Álex.

El Viejas Glorias jugarà dissabte, a partir de les 17 hores, a casa contra el líder, el Mataronesa. Els llagostencs són segons amb 43 punts, sis menys que el primer classificat. El Viejas Glorias està en un gran moment de forma i ara buscarà un triomf que li permeti apropar-se encara més a la primera posició. El Mataronesa està fent també una gran temporada i només ha cedit un empat en les disset jornades que es porten disputades.

Publicitat