Diumenge, 21 abril 2024
15.2 C
La Llagosta

El sènior masculí del Joventut Handbol la Llagosta torna a perdre

El sènior masculí del Joventut Handbol la Llagosta tanca la classificació al grup A de la Segona Catalana. El cap de setmana passat, va caure a la pista del Bordils C per 30 a 27. Petites errades van condemnar als de Xavi Canalejas, que patien així l’onzena derrota. El Joventut Handbol té només sis punts. El proper cap de setmana, rebrà la visita de la Unió Esportiva Sarrià, que és el tercer classificat amb 19 punts.

D’altra banda, el sènior femení del Joventut Handbol va caure ahir diumenge a casa contra el Sant Vicenç B per 17 a 32. Les jugadores llagostenques ho van donar tot, però es van trobar davant un rival superior. Les de la nostra localitat es mantenen a la zona baixa de la classificació al grup C de la Primera Divisió Catalana.

Publicitat

Publicitat

Més notícies