Diumenge, 21 juliol 2024
25.5 C
La Llagosta

El sènior A del FS Unión Llagostense guanya (7-6) l’Alta Segarra

El primer equip del Fútbol Sala Unión Llagostense ha derrotat aquesta tarda l’Alta Segarra per 7 a 6. Els llagostencs han hagut de treballar fins al darrer moment per aconseguir una victòria que els manté, una jornada més, a la part més alta de la classificació a la Nacional Catalana.

La primera part ha estat molt igualada. Els visitants han marcat el 0 a 1 a falta de 51 segons per al descans. Poc després, Abraham, amb una gran intervenció, ha evitat el 0 a 2. Quan només quedaven deu segons per a la finalització de la primera part, Carlos ha empatat.

Els primers minuts de la segona part han estat de clar color local. Així, en cinc minuts, els de José Manuel Poyato s’han posat per davant amb un marcador de 5 a 1 amb tres gols de Marc Fábregas i un de David Martín. El partit semblava sentenciat, però els visitants han reaccionat i han fet tres gols seguits. Patxi, al minut 12, ha marcat el 6 a 4 i, al minut 17, Carlos ha posat el 7 a 4 al marcador. En el darrer minut, l’Alta Segarra ha anotat dos gols de doble penal, però, al final, els tres punts s’han quedat a casa.

La propera jornada, els llagostencs aniran a la pista del Ripoll.

Publicitat

Publicitat

Més notícies