Dijous, 18 abril 2024
12.1 C
La Llagosta

La prèvia

FUTBOL SALA
FS Unión Llagostense A – Alta Segarra
El Fútbol Sala Unión Llagostense A suma 25 punts i comparteix el lideratge amb el Montsant Sala5, que té un partit pendent, i amb el Tiana. Demà, els de la Llagosta rebran l’Alta Segarra, que és el setè classificat. El duel tindrà lloc al CEM El Turó a les 17 h.

FS Unión Llagostense B – Lloret
El segon equip del FS Unión Llagostense, que és penúltim al grup B de la Primera Nacional, jugarà diumenge a casa contra el Lloret, que és cinquè. El partit es disputarà a partir de les 10.30 hores al CEM El Turó.

Els sèniors A i B del CD la Concòrdia tenen aquest cap de setmana jornada de descans.

FUTBOL
CE La Llagosta – Sabadellenca B
El conjunt amateur del CE la Llagosta jugarà diumenge (12.30 hores) a casa contra el Sabadellenca B. Els d’Humberto Velasco són tercers, mentre que el seu proper rival és desè.

Viejas Glorias 
El Viejas Glorias es manté en segona posició, amb 40 punts, a sis del líder, el Mataronesa. Demà, rebrà la visita de l’Atlètic Teià, que és el penúltim classificat.

HANDBOL
Bordils C – Joventut Handbol 
El sènior masculí del Joventut Handbol començarà aquest cap de setmana la segona volta del campionat de Lliga a la pista del Bordils C, que és sisè. Els de Xavi Canalejas són penúltims.

Vallag – Garbí B de Palafrugell
El sènior del Vallag jugarà demà a casa contra el Garbí B de Palafrugell. L’enfrontament tindrà lloc a partir de les 19.30 hores al Pavelló Antonio García Robledo. El Vallag és tercer i el Garbí, setè.

Joventut Handbol femení – Sant Vicenç B
El sènior femení del Joventut Handbol, que és penúltim, s’enfrontarà diumenge al Sant Vicenç B, que és tercer. El duel tindrà lloc al Pavelló Antonio García Robledo a les 19 h.

JUDO
El Club Judo-Karate la Llagosta participarà demà en el Campionat de Catalunya de judo júnior amb Bogdan Ivancea, Nadia Vidal i Víctor Guerrero.

Publicitat

Publicitat

Més notícies