Dissabte, 02 març 2024
13.9 C
La Llagosta

La Biblioteca rep el lot de llibres del premi María Moliner

La Biblioteca de la Llagosta ja disposa del lot de 210 llibres del premi María Moliner, que va guanyar a la dissetena edició de la Campanya d’Animació a la Lectura. Els responsables de la Biblioteca van posar dimecres a disposició de la ciutadania el préstec dels llibres.

La col·lecció del lot del premi que ha rebut la Biblioteca de la Llagosta està formada majoritàriament per llibres infantils i juvenils. L’equipament llagostenc va ser premiat per l’edició del llibre Els contes són la clau: abre tu puerta i les activitats de presentació i difusió de l’obra. Els contes van ser creats per les integrants del Taller de Contes de la Biblioteca i il·lustrats per alumnes dels centres educatius de la Llagosta, de l’associació ASPAYFACOS i de l’Estancia del Arte. L’edició del llibre va anar a càrrec de l’Ajuntament de la Llagosta. El director de la Biblioteca de la Llagosta, Àngel Fernández, ha indicat que “ha estat un dels projectes millor valorats” i per aquest motiu han rebut més llibres dels inicialment previstos, que n’eren 150.

La Biblioteca de la nostra localitat ja havia estat premiada anteriorment en el marc de la Campanya d’Animació a la Lectura María Moliner. La darrera vegada va ser a la convocatòria del 2014. El concurs està convocat pel Ministeri d’Educació, Cultura i Esport, la Federació Espanyola de Municipis i Províncies i la Fundació Coca-Cola Juan Manuel Sáinz de Vicuña.

Publicitat

Publicitat

Més notícies