Dissabte, 13 juliol 2024
26 C
La Llagosta

El Viejas Glorias guanya clarament l’Atlètic Cardedeu (1-6)

El Club Deportivo Viejas Glorias va sumar diumenge una nova victòria. Els de la nostra localitat van vèncer l’Atlètic Cardedeu per 1 a 6. El conjunt llagostenc no va tenir cap problema per desfer-se d’un dels darrers classificats de la competició.

Aquesta ha estat la tretzena victòria del Viejas Glorias, que fins ara només ha perdut un partit i n’ha empatat dos. Tot i el fred, el partit es va disputar a les vuit del matí, el conjunt de la nostra localitat va sortir al camp amb molta intensitat. Els gols llagostencs els van fer José Fernandez i Óscar, dos cadascun, Cristian i Miguel. Diumenge també va destacar el porter, Vicente, que va fer algunes parades de mèrit.

El Viejas Glorias es manté en segona posició, amb 40 punts, a sis del líder, el Mataronesa. La propera jornada, els llagostencs rebran la visita de l’Atlètic Teià, que és el penúltim classificat. Després, els de la nostra localitat tindran tres jornades consecutives molt complicades enfrontant-se al Mataronesa, al Sant Celoni, tercer classificat amb 37 punts, i al Cirera, quart amb 36.

Publicitat

Publicitat

Més notícies