Dijous, 25 abril 2024
12.9 C
La Llagosta

L’alcalde va mantenir ahir una trobada amb usuaris del Servei d’Informació Juvenil

L’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra, va mantenir ahir la primera trobada de l’any 2017 amb la ciutadania. Sierra es va reunir al Servei d’Informació Juvenil, a Can Pelegrí, amb onze joves de la nostra localitat. L’acte es va perllongar durant una hora. Els joves van parlar amb l’alcalde d’algunes de les seves inquietuds, com ara la manca de places d’aparcament que pateix el nostre municipi. Algú va proposar que es fessin servir els terrenys de Can Xiquet per crear un pàrquing i l’alcalde va recordar que són terrenys privats en els quals està previst des de fa anys posar en marxa un projecte urbanístic.

Els joves també van posar sobre la taula la necessitat d’apropar a la Llagosta la parada de bus que hi ha al costat del McDonald’s. L’alcalde va explicar que l’Ajuntament de Montcada s’hi nega i, per això, ja s’ha demanat a la Generalitat i a l’empresa Sagalés que s’habiliti una nova parada dins del terme municipal de Montcada, però més a prop de la nostra localitat.

Els joves van demanar millores als parcs infantils de la Llagosta. En aquest sentit, l’alcalde va avançar que hi haurà una partida pressupostària destinada a aquesta finalitat. Óscar Sierra va explicar que en els darrers mesos s’ha fet un manteniment dels parcs infantils, que no es realitzava des de feia temps, i que ara l’acció del govern municipal se centrarà a millorar-los.

La propera trobada de l’alcalde amb la ciutadania tindrà lloc el 22 de febrer, a les 16 hores, a la sala d’exposicions de Can Pelegrí. Les persones interessades a assistir-hi s’han d’inscriure abans al web de l’Ajuntament.

Publicitat

Publicitat

Més notícies