Divendres, 19 abril 2024
9.8 C

Cinquena victòria seguida del CE la Llagosta

El conjunt amateur del Club Esportiu la Llagosta ha encadenat la cinquena victòria després d’imposar-se al Can Mas de Ripollet per 0 a 2. Els llagostencs van guanyar el primer compromís de la segona volta dissabte amb gols de Lucas García i Sebastian Raduta.

El conjunt d’Humberto Velasco va ser millor que no pas els locals i va gaudir de les millors ocasions. Tot i això, l’equip no va poder marcar el primer gol fins al minut 84 en una acció de García. A l’últim minut del partit, Raduta va sentenciar. Els locals van jugar els darrers minuts amb un jugador menys per una expulsió.

El CE la Llagosta segueix al tercer lloc del grup 8 de la Quarta Catalana i suma 30 punts. El conjunt llagostenc està a 4 punts del segon classificat, el Lliçà d’Amunt, i a 8 del líder, l’Athletic Rubí. El proper compromís de la Llagosta serà contra la Sabadellenca B, que és onzena amb 22 punts. El duel tindrà lloc diumenge al Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert a les 12.30 hores.