Diumenge, 21 abril 2024
15.2 C
La Llagosta

Andrei Ivancea, del Club Judo-Karate la Llagosta, campió català de judo veterà

Andrei Ivancea, a la dreta, amb Sergiu Ivancea. Fotografia: Facebook Club Judo-Karate la Llagosta.

El Club Judo-Karate la Llagosta va sumar diumenge dues medalles en el Campionat de Catalunya de judo veterà. La trobada va tenir lloc a Blanes. Andrei Ivancea va penjar-se una medalla d’or en la categoria de 100 quilos i Sergiu Ivancea va ser tercer en menys de 81 quilos.

La propera cita del club llagostenc serà dissabte en el Campionat de Catalunya de judo júnior amb Bogdan Ivancea, Nadia Vidal i Víctor Guerrero. La propera setmana, el 4 de febrer, el club organitzarà el Campionat de Catalunya de judo infantil i cadet al CEM El Turó, que comptarà amb la col·laboració de l’Ajuntament de la Llagosta.

Publicitat

Publicitat

Més notícies